Kisker webáruház

Új Kisker webáruház

Webáruházunk kiskereskedésként működik.

Ennek megfelelően ebben a webáruházunkban csak kisker áron értékesítjük termékeinket,de  Budapesti boltunkban is van lehetőség kisker áron személyesen vásárolni.

A kisker kiszolgálással és a kedvezőbb kiszerelésű, kisebb egységekben csomagolt, a kreatív gyöngyfűzők, ékszerkészítők, hobbi ásványgyűjtők speciális igényeinek minél jobb kielégítését tűztük ki célul.

Fontos tudnod, hogy a vásárláshoz semmilyen előzetes adatmegadásra nincs szükség és nincs vásárlási minimum sem.

Hogyan kaphatod meg a megrendelt, megvásárolni kívánt termékeket?

Nagyon kényelmes és egyszerű a dolog. Mert új vevőként mindössze annyit kell tenned, hogy belépsz vásárlóként, kiválasztod az árucikkeket, rendelsz és lezárod a rendelést.

Ha régebbi vásárlónk vagy, és/vagy már korábban regisztráltál nálunk, akkor nincs egyelőre más teendőd, mint a korábbi módon belépni.

Ha elfelejtetted a jelszavadat, a VISSZATÉRŐ VÁSÁRLÓ? ablakban kérhetsz új jelszót. Csupán a korábbi regisztrációd alkalmával használt email címedre kell emlékezned.

Hogyan zajlik a regisztráció?

(A regisztráció nem kötelező, de regisztrált vásárlóként adataidat nem kell újra és újra megadnod az újabb vásárlások során! Tehát mindenkor kényelmes és gyors vásárlást biztosít számodra.)

  1. a Főoldalon ( https://www.gemmorion.hu) a legfelső sáv jobb oldalán rá kell kattintanod a BELÉPÉS gombra, ekkor a két felugró ablak közül válaszd az ÚJ VÁSÁRLÓ?-t és az ablakban a REGISZTRÁCIÓ gombot. Kattintás után töltsd ki a kért adatokat. (Kb. 2 perc) 
  2. A regisztrációs oldalt gyorsabban is elérheted ERRE A LINKRE kattintással
  3. Ha már tettél valamit a kosaradba, akkor egyszerűen kattints a MEGRENDELÉS gombra.Itt is a két felugró ablak fog megjelenni, melyek közül válaszd az ÚJ VÁSÁRLÓ? ablakban a REGISZTRÁCIÓ Kattintás után töltsd ki a kért adatokat. (Kb. 2 perc) Ezután folytathatod a vásárlást.

Javaslataink és egyebek

Saját kényelmed érdekében a regisztrációs jelszót célszerű egy kattintással automatikusan elmenteni a saját eszközödre (gépedre, telefonodra, stb.). Mert, ha elmentetted, akkor a következő alkalommal már csak be kell lépned. A rendszer automatikusan megismer téged, és rögtön megkezdheted a vásárlást.

Ha bruttó 12.700 forint felett tervezed a vásárlást, és rendszeres vásárlónk kívánsz lenni, akkor egyszerűen itt kattints át a nagyker webáruházba. Ott kötelezően regisztrálnod kell (ekkor láthatod az árakat is) vagy, ha már regisztrálva vagy, akkor a BELÉPÉS útján beléphetsz. A vásárlási minimum - bruttó 12.700 forint - rendelési összeget minden alkalommal meg kell haladnod, ahhoz, hogy abban a webáruházban nagyker árakon vásárolhass, különben ezen összeg alatt nem tudod a rendelést lezárni.

Fontos, hogy tudd!

Itt a Kiskereskedelmi webáruházunkban nincs vásárlási minimum összeg, bármit tudsz rendelni kisker árakon.

Fontos azt is tudnod, hogy áruházunk rendszeres vásárlói számára a közeljövőben tervezzük azt, hogy törzsvásárlói kedvezményt vezetünk be. Ha többet szeretnél tudni erről, iratkozz fel hírlevelünkre.