Mikulásig még odaér!

 

 

Kedves Látogató!

 

Igen, ha a hétvégén rendelsz, még kényelmesen megkapod Mikulásig a csomagodat.

Légy formabontó, és Mikulásra ajándékozz édesség helyett apró meglepetést szeretteidnek. Most kevesebb mint egy csoki Miki áráért juthatsz hozzá fülbevalóinkhoz. Ma induló akciónk válogatásánál figyelmünket szinte csak a kész ékszerekre, fülbevalókra összpontosítottuk. Van benne még különleges nyakláncra való ezoterikus üvegcse és néhány igazán szép gyöngy szál is, ha mégis lenne időd és kedved a gyöngyfűzéshez.

 


 

 

Másik hírünk, hogy egy apró kedvességgel készülünk az ünnepekre. December 1-től megnyitjuk adventi naptárunkat boltunkban és a facebook-on. 24 új karkötőt terveztünk szebbnél szebb nemes ásványokból, vadonatúj dizájnnal.

Minden napra egy új karkötő! Ha bármelyik megtetszik, megveheted webáruházunkban és boltunkban is.

És ha sürgős lenne valami, vagy csak inspirálódni szeretnél, megfogni, élőben megnézni, amit venni akarsz, akkor gyere be Fonyód utcai boltunkba. Nyugodtan jöhetsz, mert mindent megteszünk, hogy az egyre erősödő covidot távol tartsuk. Boltunkban betartjuk az előírásokat, maszkot viselünk, rendszeresen fertőtlenítünk, szellőztetünk.

Hogy megóvjuk egymást, arra kérünk téged is, hogy legyen rajtad maszk a vásárlás során.

Megerősített csapattal várunk, és minden jót kívánunk neked.

 

a Gem Morion csapata

 

Tel: 0630/405-3716

 

Nézd meg Facebook oldalunkat is.

 

Boltunk címe: 1116 Budapest, Fonyód u. 2-4. (A Fehérvári úttól 50 méterre, a közelben villamos és busz megálló. Ha autóval jössz, az utcán mindig tudsz parkolni.)

 

Nyitvatartás, munkaidő:

     Hétfő, Szerda, Péntek: 8:00-12:00
     Kedd: 12:00-16:00
     Csütörtök: 12:00-18:00
     Szombat, vasárnap: zárva