SEGÍTSÉG A WEBÁRUHÁZ HASZNÁLATÁHOZ

Még szokatlan az új felület? Nem találod a jól megszokott termékeidet? Jól jönne egy kis segítség?

 

Már nagyon itt volt az ideje, hogy haladjunk a korral, és a vásárlói igényekre szabjuk webáruházunk új külsőjét. Ez sajnos azzal is járt, hogy a jól megszokott és begyakorolt vásárlási folyamatot alaposan felborítsuk.

Hidd el...

hamar meg fogod szokni, és átlátod majd a webáruházat. Könnyedén megtalálsz majd mindent amit keresel, mert logikusan építettük fel a menüpontokat. Sok új funkció is van, ami megkönnyíti majd a vásárlást.

Nem igazán tudod hová és merre? 

Sietnél, mert nincs időd shoppingolni, de azt sem tudod mit merre találsz? Kérlek ne add fel!

Mindenben a segítségedre leszünk, és reméljük hamarosan neked is kellemes időtöltés lesz webáruházunkban böngészni a termékek vagy feltöltött tudásanyagok között.

Pontokba szedve nézzük át a webáruház változásait

- Kisker-Nagyker

Két weboldalunk lesz, egy nagykereskedelmi oldal, ami most került átállításra ez a www.gemmorion.hu alatt található. Így néz ki a főoldal belépés után:

És egy kiskereskedelmi oldal ami most jelenleg feltöltés alatt van, de addig a régi stílusú oldalunk marad elérhető számodra ha csak kis tételben vásárolnál. Ezt a www.kisker.gemmorion.hu alatt találod.

- Regisztráció

Nagykereskedelmi oldalunkon az új rendszerben az árak megtekintése és a vásárlás lehetősége regisztrációhoz kötött.

Ha nem lépsz be az oldalra, attól még tudsz nézelődni és természetesen láthatod a termékkínálatot is. De ha kíváncsi vagy a nagyker árakra, vagy már visszatérő vásárlónk vagy, sokkal egyszerűbb dolgod van, ha már a webáruházban eltároltad a szállításhoz szükséges adataidat.  Illetve a hamarosan induló pontgyűjtő számlához is szükség lesz erre a lépésre.

Természetesen az adataidat bármikor módosíthatod, karbantarthatod rendszerünkben.

- Menüpontok

(Ha itt a felsorolásban rákattintasz a menüpont nevére, akkor a webáruházban a megfelelő menühöz ugorhatsz. Visszajönni ide a leírás folytatásához, a böngészőben a visszanyíllal tudsz majd.) 

ÚJDONSÁGOK 

Ebben a menüben minden olyan terméket összegyűjtöttünk, ami újként került fel a webáruházba. A termékek itt általában 15-20 napig jelennek csak meg. Ez neked nagy segítség, hogy ha vársz valamit akkor csak megnézd megérkezett-e, nem kell végigböngészned az egész áruházat.

Természetesen innen is megrendelheted ha bármi megtetszik, de ezek a termékek mindig megtalálhatók a fix általunk megálmodott kategóriájában is.

AKCIÓ

Itt az aktuális akciókról tájékozódhatsz. Kifutó termékekről, szuper árengedményekről, és ha valamiből pl.: kevés jön akkor azonnal lecsapható. Ismét időt takarítunk meg neked ezzel a menüponttal.

Innen ugyanúgy meg lehet rendelni a termékeket, és a fix kategóriájánban is megjelenik ugyanúgy akciósan.

Itt általában a készlet erejéig marad a termék, de lehet időszakos akció is. Azt külön jelezzük majd a termék alatt. Ha nincs semmi megkötés akkor a készlet erejéig szól az akció.

ALAPANYAGSZÁLAK

Ezzel a menüponttal kezdődnek az igazán érdekes dolgok! Kategóriákba csoportosítottuk az ásvány alapanyagszálakat, hogy könnyebben el lehessen igazodni közöttük, illetve természetesen, hogy hamar meg lehessen találni amit éppen keresel.

Jelenleg 10 kategóriát különböztetünk meg a könnyeb eligazodás érdekében.

ESZKÖZÖK 

Minden ami az ékszerkészítéshez szükséges lehet. Itt megtalálsz minden eszközt, szerszámot és fűzési alapanyagot. Itt három fő kategóriát találsz:

 - Szerelékek: ahol a mindenféle kapcsokat, füli alkatrészeket, szerelőpálcákat, fűzhető ásvány szemes gyöngyöket és fém díszeket valamint köztes díszeket találod.

 - Kellékeket: bőrszálakat, organza nyakláncokat, damilokat, gyöngyfűző tálcát, árazócetlit és szerszámokat találod.

 - Díszcsomagolás: díszdobozok, szatén tasakok és mindenféle szépség amibe a kész termékedet csomagolhatod.

Nagy valószínűséggel a menük bővülni fognak ahogy jön az új áru, és jönnek az újdonságok is. De erről úgy is hamar tudomást szerzel majd. :)

ÁSVÁNYOK 

Itt minden van ami nyers vagy megmunkált ásvány. Marokkövek, csakrakövek nyers ásványtömbök, dobozos és zacskós csomagolt ásványok és mini szettek valamint achát lapok.

ÉKSZEREK

Ebben a menüben gyűjtöttük össze az összes késztermékünket. Karkötőket, füliket, nyakláncokat, stb. A régi oldalon ugyan egyszerre lehetett megoldani egy sorban, hogy szálat vagy akár ékszert szeretnél, itt most majd kapcsolt termékként ajánlja fel a webáruház. Ezen még dolgozunk, de ha átnézed egyszer a menüket biztos vagyok benne, hogy könnyen megtalálsz majd mindent.

Kategóriákba szedtünk mindent, és itt az ékszer fajtája szerint tudsz keresni, attól függ mit keresel mindent egyszerre látsz a kategóriában ha pl.: karkötőt keresel. Egy kategória alatt megtalálsz minden karkötőt. Az egyedi darabokat is és a standard ásványból készülő szépségeket is.

És azért is adunk segítséget bőven a fazonokat illetően.

AJÁNDÉKTÁRGYAK

Itt van minden ami nem ékszer, de ásványból készítünk vagy késztermék, mint mondjuk egy képjáspis elefánt.

Itt találod a kulcstartókat, szerencsefákat, üvegcséket, rózsafüzéreket is.

INFO PONT

Ez a menüpont olyan mint egy kis online ügyfélszolgálat.

Ha kérdésed van, itt találhatsz rá választ. Ha nem találod mégsem, akkor hívj fel minket nyugodtan (0630/405-3716), vagy írd meg nekünk (uzlet(kukac)gemmorion.hu) vagy ezen az űrlapon közvetlenül.

Ide kerülnek fel a tudásanyagok, a gyakori kérdések és hogy hogyan juthatsz el hozzánk. Kérdőívek, amivel segítheted a munkánkat és olyan kérdőívek is amikor mi majd segíthetünk neked. És még sokmindennel bővül majd ez a menüpont a Te kényelmed érdekében!

KISKER OLDAL

Egy kattintás és máris a kisker oldalon találhatod magad. Jelenleg a régi felülettel találkozhatsz, de hamarosan ez is hasonló kinézettel újul meg. Ide majd nem kell regisztrálni, és lesznek kis kiszerelésű termékek is.

FŐOLDAL

Egy kattintással visszajutsz a főoldalra, vagy kattinthatsz a bal felső sarokban lévő logónkra is. A hatás ugyanaz :)

Ha szeretnél részletesebb segítséget kapni, ha biztosan tudni szeretnéd a változásokat, akkor elküldjük a postafiókodba is az éppen aktuális információkat.

Iratkozz fel hírlevelünkre!