SEGÍTSÉG A WEBÁRUHÁZ HASZNÁLATÁHOZ

Hogyan vásárolhatsz viszonteladó partneri áron?

Webáruházunk nagykereskedésként és kiskereskedésként is működik.

Ennek megfelelően webáruházunk és boltunk, valamint áraink is kétszintűek. Van kisker árunk és van az úgynevezett viszonteladói (régi megfogalmazás szerint nagyker) árunk.

Értelemszerűen a kisker árak minden terméknél magasabbak, mint a viszonteladói árak. Az alacsonyabb, viszonteladói árakkal a nagyobb mennyiségben és rendszeresen vásárló vevőinket kívánjuk megbecsülni. 

Hogyan kaphatod meg a megrendelt, megvásárolni kívánt termékeket a kedvezőbb viszonteladói árakon?

Fontos tudnod, hogy nem kell adószámmal rendelkezned ahhoz, hogy viszonteladói árakat kapj!

Nagyon kényelmes és egyszerű a dolog. Mert új vevőként mindössze annyit kell tenned, hogy regisztrálsz nálunk vásárlóként.

Ha régebbi vásárlónk vagy, és/vagy már korábban regisztráltál nálunk, akkor nincs egyelőre más teendőd, mint a korábbi módon belépni.

Ha elfelejtetted a jelszavadat, a VISSZATÉRŐ VÁSÁRLÓ? ablakban kérhetsz új jelszót. Csupán a korábbi regisztrációd alkalmával használt email címedre kell emlékezned.

Hogyan zajlik a regisztráció?

  1. a Főoldalon ( https://www.gemmorion.hu ) a legfelső sáv jobb oldalán rá kell kattintanod a BELÉPÉS gombra, ekkor a két felugró ablak közül válaszd az ÚJ VÁSÁRLÓ?-t és az ablakban a REGISZTRÁCIÓ Kattintás után töltsd ki a kért adatokat. (Kb. 2 perc) 
  1. Ha már tettél valamit a kosaradba, akkor egyszerűen kattints a MEGRENDELÉS Itt is a két felugró ablak fog megjelenni, melyek közül válaszd az ÚJ VÁSÁRLÓ? ablakban a REGISZTRÁCIÓ gombot. Kattintás után töltsd ki a kért adatokat. (Kb. 2 perc) Ezután folytathatod a vásárlást.

Saját kényelmed érdekében a regisztrációs jelszót célszerű egy kattintással automatikusan elmenteni a saját eszközödre (gépedre, telefonodra, stb.). Mert, ha elmentetted, akkor a következő alkalommal már csak be kell lépned, és a rendszer automatikusan megismer téged, és rögtön a viszonteladói árakat kínálja fel neked.

Ilyen egyszerűen biztosíthatod magadnak, hogy a Gem Morionnál a kedvezőbb árakon tudj vásárolni a webáruházban és a boltban is.