Használd ki a pontgyűjtő számlád nyújtotta előnyöket!

Az oldal alján tudod igényelni a pontjaidat!

Mik is ezek a pontok pontosan?

A regisztrációdat követően létrehoztunk egy virtuális számlát neked, amin minden elköltött 1000 Ft után 1 db jutalompontot írunk jóvá minden lezárt vásárlás után.

Sőt, a regisztrációd már most 100 pontot ér, és ha feliratkozol hírleveleinkre is, akkor további 300 ponttal leszel gazdagabb!

Miért jó ez?

Mert küldünk majd olyan ajánlatokat is, ami csak a belső körnek szól. Azaz neked is ha a levelezőlistán már rajta vagy! Csak neked lesz elérhető, és gondolom jól jön az előny majd, ha elsőként válogathatsz az újdonságok vagy ritkaságok között.

Szóval ki ne hagyd!

A pontok 190 napig élnek a jóváírásuktól számítva, és időarányosan törlődnek a számládról ha nem váltod be őket időben.

De minden gond nélkül a jóváírástól számított 190 napig gazdálkodhatsz velük, kicsit több mint 6 hónapig.

Érdemes gyűjtögetni, mert lesznek olyan termékek amiket csak így tudsz majd megszerezni!

 

Hogyan tudod felhasználni a pontjaidat?

Ha megvan a kiszemelt termék amiért beváltanád a pontjaidat, nincs más teendőd mint kiválasztani a virtuális katalógusból és a pontbeváltásra kattintani.

Ennyire egyszerű az egész!

A választék folyamatosan változni fog, ahogy rátalálunk fantasztikus eszközökre, különleges díszekre vagy fűzéshez használatos praktikus dolgokra.

Ha van tipped-ötleted, akkor azt is szívesen meghallgatjuk, hiszen neked szeretnénk kedveskedni ezzel a remek lehetőséggel!

Ha azt az üzenetet kapod, hogy már regisztrálva vagy a hírlevelünkre, ne ijedj meg csak kattits erre a gomra és jóváírjuk a számládon a pontokat!

 

Hogy mégtöbb ponttal töltsd fel virtuális számládat , nincs más teendőd, iratkozz fel hírlevelünkre is!