Roppantott kristály (zöld-sárga) golyós szál, 8 mm, kb. 39 cm

Raktárkészlet: 50 szál
Roppantott kristály (zöld-sárga) golyós szál, 8 mm, kb. 39 cm

A 8 mm méretű, vidám zöld-sárga színű roppantott kristály egy különleges eljárással készült gyöngy, amelyet már a reneszánsz kori velencei üvegművesek is alkalmaztak ékszer készítés során. Folytatás a lap alján ->

785 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
szál
szál
A fotó illusztráció. Az itt megjelenített termékektől a megvásárolt termékek mind színűkben, mind mintázatukban eltérhetnek.

Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

 

 

Amit a roppantott kristályról tudni érdemes

Ez a gyöngy különleges eljárással készül. Már a reneszánsz kori velencei üvegművesek is előszeretettel alkalmaztak ékszer készítés során. Külsőleg nagyon hasonlít a hegyikristályhoz, így azt helyettesítik vele.

Az ilyen módon előállított kristály gyöngyökből finom, nőies ékszerek fűzhetők: önmagukban is elegáns látványt nyújtanak, akárcsak a hegyikristály. Más ásványgyöngyökkel és kiegészítőkkel  remekül kombinálható.

A kristály, mint fűzhető gyöngy

Ez a hegyikristályra megszólalásig hasonlító gyöngy üvegből készül. Az üveg gyöngy szemeket hirtelen forró vízbe helyezve, repedezett minta keletkezik rajtuk és bennük, melyeket újabb hevítéssel zárnak le. Minden egyes gyöngy mintázata egyedi, mintha finom pókháló szőné át. Különleges látványa mindenkit elbűvöl, elegáns kiegészítőként és hétköznapi viselésre is alkalmas.

Így találod meg nálunk

Roppantott kristály gyöngy termékünk fontos ékszer alapanyag. Az átlátszó fehértől a kéken, rózsaszínen át a zöldig számos árnyalatban megvásárolható; ez a női nyaklánc és karkötő készítés egyik trendi kelléke. Jól kombinálható más, színes roppantott kristály gyöngyökkel.

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
50 szál
Cikkszám
jdxg8ruvzs