Roppantott kristály (fehér-rózsaszín) golyós szál, 8 mm, kb. 39 cm

Raktárkészlet: 6 szál
Roppantott kristály (fehér-rózsaszín) golyós szál, 8 mm, kb. 39 cm

A 8 mm méretű, romantikus fehér-rózsaszín színű roppantott kristály egy különleges eljárással készült gyöngy, amelyet már a reneszánsz kori velencei üvegművesek is alkalmaztak ékszer készítés során. Folytatás a lap alján ->

785 Ft
A vásárlás után járó pontok: 8 Ft
szál
szál
Jelenleg a KISKER webáruházunkban vagy. Ha rendszeres, visszatérő vásárlónk vagy és min. bruttó 12.700 Ft felett kívánsz vásárolni, lépj át a NAGYKER oldalunkra.

A fotó illusztráció. A fotón látható terméktől a megvásárolt termék mind színárnyalatban, mind a mintázatban némileg eltérhet.

Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

 

 

 

 

Amit a roppantott kristályról tudni érdemes

Ez a gyöngy egy különleges eljárással készült, amelyet már a reneszánsz kori velencei üvegművesek is alkalmaztak ékszer készítés során. Külsőleg nagyon hasonlít a hegyikristályhoz, így azt helyettesítik vele. Az ilyen módon előállított kristály gyöngyökből finom, nőies ékszerek fűzhetők: önmagukban is elegáns látványt nyújtanak, akárcsak a hegyikristály. Más ásványgyöngyökkel és kiegészítőkkel is remekül kombinálható.

A kristály, mint fűzhető gyöngy

Ez a hegyikristályra megszólalásig hasonlító gyöngy üvegből készül. Az üveg gyöngy szemeket forró vízbe helyezve, repedezett minta keletkezik, melyeket újabb hevítéssel zárnak le. Minden egyes gyöngy mintázata egyedi, mintha finom pókháló szőné át

Így találod meg nálunk

A roppantott kristály gyöngyök az  átlátszó fehértől a kéken, rózsaszínen át a zöldig számos árnyalatban megvásárolható; a női nyaklánc és karkötő készítés egyik trendi kelléke. Ez a 8 mm-es, 39 cm hosszúságú roppantott kristály gyöngy termékünk is fontos ékszer alapanyag.

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
6 szál
Cikkszám
jdxg8ruvfr