Leopárd jáspis golyós szál, 4 mm, kb. 39 cm

Raktárkészlet: 24 szál
Leopárd jáspis golyós szál, 4 mm, kb. 39 cm
Leopárd jáspis golyós szál, 4 mm, kb. 39 cm
Leopárd jáspis golyós szál, 4 mm, kb. 39 cm
Leopárd jáspis golyós szál, 4 mm, kb. 39 cm

Kedveled a földszíneket? Akkor az egzotikus megjelenésű és színvilágú leopárd jáspis ásvány gyöngyökből igazán hozzád illő ékszert készíthetsz.   Folytatás a lap alján ->

1 575 Ft
A vásárlás után járó pontok: 16 Ft
szál
szál
A fotó illusztráció. Az itt megjelenített termékektől a megvásárolt termékek mind színűkben, mind mintázatukban eltérhetnek.

Értesítést kérek árcsökkenés esetén
Kedvencekhez
Ajánlom
Kérdés a termékről
Részletek
Hasonló termékek
Adatok
Részletek

 

 

 

Amit a leopárd jáspisról tudni érdemes

A 'jáspis' az ásványtanban tágabb értelemben használt gyűjtőnév, amelybe a tömött szerkezetű, mikrokristályos kvarcváltozatokat sorolják. A kőzetek ezen fajtája nagyon gyakran tartalmaz idegen anyagokat is, melyek mennyisége elérheti a 20%-ot. Ennek megfelelően igen sok megjelenési formával és színnel találkozhatunk a leopárd foltos bundájára emlékeztető, gyakran koncentrikus rajzolatnak köszönhetően.

Erre használják manapság

Ezt az ékkövet az ókor óta díszítésre és ékszerekben hasznosítják – manapság elsősorban ásvány karkötő gyöngyként és dekorációs tárgyak alapanyagaként található meg az ásványboltok kínálatában. A gyógyító kövek között egyéb jáspis variánsokkal egyetemben a neki tulajdonított pozitív hatások miatt tartják számon: nyugtató hatást tulajdonítanak neki, és vidámságot is sugároz bohókás mintájával.

A leopárd jáspis, mint ásvány

Leopárdbundára emlékeztető, foltos mintázatú jáspis kő, amely vöröses vagy sárgás árnyalatú szürkés-barna színekben pompázik. A kvarccsalád tagja, alapvetően sziliciumdioxid alkotja, szerves anyagok és oxidok változatos mintájúra színezik.

Így találod meg nálunk

A Gem Morion kínálatában 4 mm átmérőjű ásvány gyöngy szálként is kapható, ami tökéletes köztes gyöngynek, vagy önmagában is. Kész ékszer termékeink közül medál, kulcstartó és gumis karkötő készül belőle. Válaszd ezt a díszítő követ, ha ékszereidben természetes színekkel szeretnéd a pezsgő életvidámságot kifejezni!

Hasonló termékek
Adatok
Raktárkészlet
24 szál
Cikkszám
jdxg4leo