Féldrágakő és tenyésztett gyöngy divatékszer nagykereskedés - Gem Morion Kft. ÁsványGYÖNGY Áruház → kisker oldalak egyéni vásárlóknak, saját használatra
Üzlet: 1117 Budapest, Hengermalom út 20. (nyitva H-P: 8:00-16:30 között)   Tel.: (1) 781-0980   Mobil: (30) 405-3716   E-mail: 

Az üzlet márciustól havonta 2 alkalommal szombaton is nyitva van, 8:00-14:30 között. A következő két ilyen extra szombat: augusztus 11. és augusztus 25.
 


Rendelési
listán:

0,-


Megnézem

Féldrágakő, édesvizi tenyésztett gyöngy, borostyán, korall és gyöngyház divatékszer nagykereskedés - egyéni vásárlóknak is ...


 
  Orosz Imre

Orosz Imre vagyok, ennek az 1997 óta működő Kft-nek az alapítója, és ha minden jól megy, még a következő 22 hónapig a szakmai vezetője. Én leszek a segítségére abban, hogy – az itt következő oldalak segítségével – Ön most kényelmesen, otthon a képernyő előtt ülve átfogó képet kaphason kínálatunkról és eldönthesse, hogy érdemes-e kapcsolatba lépnie velünk.

Őszintén remélem, hogy talál majd nálunk olyan dolgokat, amelyek felkeltik érdeklődését.

Ha bárhol elakadna vagy kérdése merülne fel, akkor kérem, hogy írja meg nekem azt a fejlécben lévő e-mail címre (esetleg kattintson a 'Kérdezz, felelek' linkre bármely lap alján és írja be oda) vagy hívja fel boltunkat munkaidőben a 30-405-3716-os mobil vagy az 1-781-0980-as vonalas számon, ahol kolléganőim a segítségére lesznek.

Tisztelettel az Ön szolgálatában:

Orosz Imre s.k.

-----------------------------------
Hasznos tudnivalók: (ingyenes tudástár)

Magánemberként könnyen felmerülhetnek Önben olyan kérdések, melyekre ezekben az anyagokban találhatja meg a válaszokat:

A türkizekről:   mi a külöbség a valódi, a stabilizált- illetve a rekonstruált türkizek, valamint a türkinit között?

Az achátokról:   néhány dolog, amit az achátokról tudni érdemes. pl. eredet, képződés, felhasználás stb.

A gyöngytenyésztéséről:   pár szó arról, hogy hogyan is képződnek természetes úton a kagylókban a gyöngyök, illetve arról, hogy hogyan veszik rá a kagylókat, hogy gyakrabban csinálják ezt.


Letölthető anyagok:

Az alábbi anyagok egy ingyenes regisztráció után (ami mindössze egy név, illetve egy e-mailcím megadásából áll) azonnal letölthetőek.Leírás a féldrágakövekről

Hogyan ismerjük fel a különböző féldrágaköveket?

Egy rövid, könnyen emészthető leírás a féldrágakövekkel kapcsolatos alapfogalmakról, valamint egy lista, ami segít felismerni a leggyakoribb fajtákat és megkülönböztetni azokat a hozzájuk hasonlóaktól. Jelenleg 34 féldrágakő szerepel benne.

 
FIGYELEM!
Ezek itt a kiskereskedelmi oldalak egyéni vásáróknak.
Viszonteladóként nagyker áron való nagytételes vásárlásához lépjen be a viszonteladói oldalakra ide kattintva >> Nagyker oldalak

Szombati nyitvatartás: márciustól decemberig – a szokásos csökkentett létszámmal, 8:00 és 14:30 között – havi két alkalommal szombaton is nyitva vagyunk.
A következő két ilyen extra szombat: augusztus 11. és augusztus 25.

A lényegről, röviden:

Csak egy kattintásra van az alábbi információktól...Ön még nem partnerünk, de nem akar kimaradni mindabból, ami meglévő partnereinknek már alapból jár?

Abban az esetben (de tényleg csak akkor), ha Ön még nem vásárolt nálunk és így nem szerepel ügyfeleink listáján, érdemes egy röpke percet áldoznia az alábbi űrlap kitöltésére, hogy ingyen és bérmentve hozzá tudjon jutni néhány olyan dologhoz, amelyek segíthetnek eligazodni a féldrágakövek világában.

  A feliratkozás megerősítése után két dolog történik:

 • Ajándékként azonnal letölthet egy 52 oldalas, a téma kedvelőinek készült leírást, amely segítségére lehet a féldrágakövek felismerésében. (Ez jelenleg 34 követ mutat be, de már készül a bővített változat is, és ha Ön még a listán lesz, amikor az el fog készülni, akkor automatikusan meg fogja kapni.)
 • Pár nap elteltével egy rövid e-mail sorozatban olyan információkat osztok meg Önnel a féldrágakövekkel és tenyésztett gyöngyökkel kapcsolatban, amelyeknek magánemberként is jó hasznát veheti, hiányuk viszont komoly kárt is okozhat;

  a későbbiekben pedig

 • Rendszeres, de nem túl gyakori értesítéseket kap a bejelölt érdeklődési körének megfelelő témában beálló változásokról, valamint a csak a listán szereplőknek szóló ajánlatokról.
 • Még a piaci bevezetés előtt értesülhet új termékeink megjelenéséről.


( pl.: Kiss Tibor ; Nagy Józsefné )
Kérem írja be ide a nevét

( pl.: Tibor, Tibi ; Erzsébet, Erzsi, Böbe )
Hogyan szólíthatom a levelekben?

( ... ahová a leveleket kapni szeretné )
Adja meg kérem az e-mail címét!
Jelölje be kérem az egyiket
Melyik vonatkozik Önre?
Az Adatkezelési Tájékoztatónkat ide kattintva érheti el.

Ezt Önnek kell kipipálnia ...
Enélkül nem fog működni ...

Vissza a lap tetejére >>


Cégünk elsősorban természetes alapanyagok - féldrágakő, édes- és sósvizi tenyésztett gyöngy, borostyán, korall, gyöngyház - felhasználásával készülő divatékszerek, az ezek készítéséhez szükséges összes fűzési alapanyag és nikkelmentes bizsualkatrész, valamint sokféle ezoterikus kő (marokkő, csakrakő), féldrágakő ajándék- és dísztárgy nagy- és kis kereskedelmi értékesítését végzi mindazoknak, akik vásárlásaikkor rendszeresen, azaz minden alkalommal átlépik a minimális vásárlásra vonatkozó értékhatárt.


5 nyomós ok, hogy miért vagyunk jó választás Önnek?

 • Mert ez az egyetlen nagykereskedés, ahol magánemberként is kiszolgáljuk Önt;
 • Mert az on-line rendelés lehetősége kényelmet és szabadságot biztosít Önnek;
 • Mert a különféle féldrágakő, tenyésztett gyöngy, borostyán, korall, gyöngyház divatékszer elkészítéséhez szükséges összes fűzési alapanyag és nikkelmentes bizsualkatrész egy helyen történő beszerzése lehetőséget ad saját, egyedi elképzeléseinek, kreatív ötleteinek megvalósítására;
 • Mert Önnek elég megálmodnia, mi elkészítjük Ön helyett, akár meg is várhatja kedvenc darabja megszületését;
 • Mert egy nagykereskedés teljes kínálatából válogatni olyan, mintha saját kincsestára lenne, és valljuk be, ez nagyon jó érzés.

Vissza a lap tetejére >>

Mi a kisker vásárlás egyetlen feltétele?

Két dologban mindenképpen különbözünk a hasonló termékeket kínáló üzletektől

 • A nagyobb árumennyiségben és fajtaválasztékban, bár tény, hogy néha mi is kifogyunk bizonyos alapanyagokból;
 • A mérsékeltebb árakban, hiszen közvetlen importőrként a lánckereskedelem árfelhajtó hatása nálunk még nem érvényesül.
Magánemberként Önre egyetlen feltétel vonatkozik, hogy kihasználhassa mindezt, mégpedig hogy vásárlásai alkalmával – minden alkalommal – érje el a minimális kisker vásárlási értékhatárt. Ez jelenleg bruttó 2.000,- Ft, ami nem szabad, hogy gondot jelentsen a féldrágakövek szerelmeseinek.

Figyelem:   a fenti menüből elérhető kiskereskedelmi oldalainkon a termékekk bruttó – tehát az ÁFA-val növelt – kisker árai vannak feltüntetve.

Vissza a lap tetejére >>

Fizetési lehetőségek:

A neten leadott rendelések ellenértékét kézbesítéskor a futárnál tudja rendezni készpénzben vagy bankkártytával, és ugyan ez a két fizetési mód áll rendelkezésére akkor is, ha személyesen keresné fel nagykereskedésünket, amit a márciusban újra induló Bónusz Szombatok alkalmával az Ön munkaidején kívül is meg tud tenni.

Rendszeresen visszatérő vevőinknek előnyt biztosítunk azzal, hogy az új áru érkezéséről, illetve az időszakos akciókról egy héttel hamarabb kapnak értesítést, mint a többi partnerünk.

Vissza a lap tetejére >>

Hogyan működik az on-line rendelés?

A rendelés menete:

Nálunk nem a hagyományosan elterjedt Kosárba rak funkcióval fog találkozni, amivel egyesével kell a termékeket összegyűjtögetnie, hanem egy ún. rendelési listát tud összeállítani, amelyre az egyes oldalakon Ön által kiválasztott összes termékeket egyszerre viheti fel, lényegesen meggyorsítva ezzel a rendelés folyamatát.

Honlapunk kereskedelmi oldalain – melyeket mindig az oldalak tetjén lévő sárga menüsorból érhet el – a termékek melletti mezőkbe a rendelni kívánt mennyiség beírásával Ön rendkívül egyszerűen összeállíthatja rendelési listáját, amit elküldés előtt természetesen még bármikor módosíthat. Menet közben a lista tartalmát a képernyő jobb felső sarkában lévő box Megnézem gombjára kattintva ellenőrizheti és módosíthatja. Ha összeállította rendelési listáját és rákattint ugyanennek a boxnak a Elküldöm gombjára – amely gomb egyébként meg sem jelenik addig, amíg a rendelés értéke nem lépi át a minimális vásárlási értéket –, akkor a következő oldalon meg tudja adni a feladáshoz, illetve a számlázáshoz szükséges adatokat és választhat 2 fizetési lehetőség közül – (1) utánvét, vagy (2) személyes átvételvalamint szöveges üzenetet is fűzhet rendeléséhez. Ha itt megadja e-mail címét is, akkor a rendszer a lista egy példányát – emlékeztetőül – Önnek is elküldi.

A rendelési határidő – a rendelés kézhezvételétől a feladásig – max. 1 munkanap. Ha a megrendelt termék nincs raktáron, de van hozzá alapanyag, akkor az elkészítés ideje ezt meghosszabbíthatja, de erről értesítést küldünk. (Fontos: a rendeléseket minden esetben a beérkezések sorrendjében teljesítjük, kérem, hogy ezt vegye figyelembe és ne az utolsó pillanatban adja le rendelését. Nekünk is hagyjon időt, hogy elvégezhessük a munkánkat.)

Ha olyasmit rendel, ami időközben elfogyott és nincs hozzá alapanyagunk sem, akkor az természetesen kimarad a csomagból. Ilyen esetben kolléganőim felveszik Önnel a kapcsolatot, hogy a kieső termék helyett valamilyen helyettesítési lehetőséget ajánljanak fel.

A megrendelt termékek kiszállítása:

GLS A megrendelt árut a GLS futárszolgálat juttatja el Önhöz, de kívánság szerint akár a boltban is átveheti. Ha a bruttó áruérték eléri a 10.000,- Ft-ot, akkor a teljes fuvarköltséget – bármely magyarországi címre – átvállaljuk Öntől, így Önnek ilyenkor csak az áruértéket kell kifizetnie.
(A bruttó 10.000,- Ft áruérték alatti fuvarköltség összegét a Rendelési Listán folyanatosan nyomon tudja követni.) A küldeményhez mellékelt számlán természetesen minden költség szerepel.

A megrendelt tételeket folyamatosan indítjuk útnak, aznap, amikor elkészülnek. Így akár az is előfordulhat, hogy a reggel megkapott rendelését a kovetkező munkanapon már kézhez is kapja. Tud ennél jobbat?

Az utánvét várható nagyságáról és a feladás valószínű időpontjáról a rendelés leadása során találhat majd aktuális információt. (A pontos utánvételi összegről pedig a csomag végleges összeállítása után kap értesítést.)

Vissza a lap tetejére >>

Eredetiség garancia:


Garantált a természetes eredetű alapanyag Termékeink túlnyomó többsége különféle természetes alapanyagokból készül, számos féldrágakő, több fajta tenyésztett gyöngy, borostyán, korall, gyöngyház felhasználásával. Sajnos ezek közül nagyon sokat ma már igen jól tudnak utánozni üveg és különböző műanyagok felhasználásával és az avatatlan szemek ezeket csak nehezen tudják megkülönböztetni az eredetiektől. (Ezért is kínálom fel ingyen minden érdeklődőnek, hogy töltse le a féldrágakövekről szóló leírásunkat.)

A hozzánk beérkező alapanyagok gondos válogatáson és ellenőrzésen esnek át, így minden általunk forgalmazott termék esetén garantáljuk mind a felhasznált féldrágakő, mind a tenyésztett gyöngy, illetve minden egyéb alapanyag valódiságát, így nem áll fenn annak a veszélye, hogy Ön valamilyen utánzatot vásárol.

Minden olyan esetben, amikor a nyersanyag nem az eredeti, természetes formájában van jelen, hanem valamilyen eljárással kezelték, azt a termék megnevezésében is jelöljük (pl.: színezett citrin, rekonstruált türkiz) és fel is hívjuk rá a figyelmét a vásárlás során.

Mindig komoly hangsúlyt fektettünk arra, hogy ne átlagosat hozzunk létre. Éppen ezért minden általunk forgalmazott termékhez, az elérhető alapanyagok széles skálájából (az adott árkategórián belül) a legjobb minőséget szerezzük be és ebből az alapanyagból igényes, egységes minőséget biztosító módszerekkel, a megfelelő fűzési alapanyag – pl. jó minőségű gyöngyfűzőszál, ródiumozott, nikkelmentes bizsualkatrész – felhasználásával állítjuk elő késztermékeinket.

Ha ennek ellenére bármilyen – nekünk felróható – minőségi problémája merülne fel valamelyik általunk készített termékkel kapcsolatban, akkor azt természetesen térítésmentesen kicseréljük vagy megjavítjuk Önnek.

Vissza a lap tetejére >>

... és végezetül egy szívélyes invitálás:


Meghívom Önt egy kávé melletti beszélgetésre Tudom, hogy magánemberként nem akkor járja a boltokat, amikor kedve van rá, hiszen munkaidőben Ön is helyhez van kötve. Amúgy is ezer helyre kéne elmennie, de az nem megy, tehát szelektálnia kell.

Az on-line rendelés ugyan megoldás lehet erre a problémára, de az igazi élményt, a válogatás örömét mégis csak az jelentené Önnek, ha személyesen keresné fel nagykereskedelmi üzletünket.

Ezért én mindenképpen azt javaslom, hogy – ha csak lehetősége van rá – időnként keresse fel üzletünket személyesen is, mert jobban jár vele, mintha csak on-line rendelne. Jó alkalmat teremtenek erre a márciustól Karácsonyig előforduló Bónusz Szombatok, amikoris havi 2 alkalommal szombaton is nyitva vagyunk.

A következő két ilyen extra szombat: augusztus 11. és augusztus 25.

Számos olyan termékünk van, ami a honlapon éppen azért nem szerepel, hogy a betérő vevők kiváltsága legyen azokból válogatni. (Ők ettől kezdve persze on-line is rendelhetnek azokból, a rendelésükhöz fűzött szöveges üzenet segítségével.)

A rendelkezésre álló alapanyagok a mi fantáziánkat is megmozgatják. Rendszeresen készülnek olyan minta- vagy bemutató darabok, melyek elkészítéséhez többféle anyagot – többféle féldrágakő, tenyésztett gyöngy, korall, gyöngyház, borostyán vegyesen – is felhasználunk. A partnereinkkel való közös ötletelések is mindig hasznos forrásnak bizonyultak ezen a téren.

Mindettől megfosztja magát az, aki csak az on-line rendelés lehetőségét használja ki. Ezért arra kérem, hogy ha felkeltettük az érdeklődését, akkor néha szánjon rá egy kevés időt és keressen fel bennünket. Biztos vagyok benne, hogy ez az út a hasznára fog válni.

De addig is kellemes – és főleg hasznos – nézelődést a további oldalakon.

Vissza a lap tetejére >>


A Gem Morion csapata nevében tisztelettel:        Orosz Imre s.k.

 
Egy nagykereskedés teljes kínálatából válogatni
=
egy esély, amit kár lenne kihagynia...
(Visszatérő vevők százai csak nem tévedhetnek?!)


2018. július 21., szombatRólunk mondták:

Kereskedőként örülök, hogy annyi kísérletezés után 2006-ban végül megtaláltam ezt a céget. Azóta nincs gondom az árubeszezéssel, ráadásul ha nincs időm elmenni hozzájuk, akkor on-line is rendelhetek és emellett sok segítséget, ötletet kaptam tőlük az értékesítéshez is, ami a boltom forgalmán is meglátszik.

Vadász Zsófia, Platán Bt.
(Nagykanizsa)

vadasz.zsofia@freemail.hu

Bár nagy könnyebbség nekem az on-line rendelés lehetősége, én - ha csak tehetem - szívesen látogatok el személyesen a boltba, részben a közvetlen hangulatért, részben mert mindig találok valami újdonságot, ami a honlapra még nem került fel.

Kelemen Orsolya, Stílus-98 Kft.
(Gödöllő)

keleorsi@gmail.com

Barátaim azt mondták, hogy „Morion-függő” lettem. Én ezt nem tudom, de tény, hogy korrekt és stabil partnerre találtam bennük, akik mindig segítettek, ha bármilyen - az Ő profiljukba vágó - problémám adódott. Akkor meg miért keresnék mást?

Barát Gábor, Barát Bizsu Kft.
(Budapest)

bizsubarat@gmail.com

 
 

Féldrágakő, édesvizi tenyésztett gyöngy, borostyán, korall, gyöngyház divatékszer, fűzési alapanyag, nikkelmentes bizsualkatrész nagykereskedés - Morion Bizsu (Gem Morion Kft.)
     Adatkezelési Tájékoztató       Értesítés az újdonságokról       Megközelíthetőség       Ajánljon ismerőseinek       Kérdezz, felelek   
Ugrás a lap tetejére
Az oldal adatai a 2018. július 20.-i (pénteki) állapotot mutatják.   ©  1997-2018, Gem Morion, az ÁsványGYÖNGY Áruház   Minden jog fenntartva!

Jogi információ, a jogászunk kérésének megfelelően:
„A honlap bármely részének másolása és felhasználása csak a forrásra mutató link elhelyezésével vagy írásos engedélyünk birtokában megengedett! Az illegálisan másolt
és felhasznált tartalmak után naponta a következő díjakra tartunk igényt: képek: 250,-; táblázatok (részben vagy egészben): 1.000,-; szövegrészek: 500,- Ft/db.”